Как и с какви клиенти работя

 Главната ЦЕЛ в живота ми е да се превърна в НАЙ-ДОБРАТА версия на себе си, докато помагам на вас да направите същото!

С кого работя

Само със сериозни хора, решили да издигнат себе си на едно по-високо ниво

Произволните тренировки не ви ли дават произволни резултати? Станете силни и секси с внимателно, доказано програмиране във всяка тренировъчна среда. Никой няма да се влюби във вашия характер от пръв поглед!

Моят метод на трениране ви гарантира, че ще получите физиката, за която винаги сте си мечтали. Въпросът, който обаче  искам да си зададете още сега, е “КОЛКО СИЛНО ГО ИСКАМ ?”

Хора с всякакви контузии и заболявания

Това могат да са хора с установена хипертония, учестен пулс, високи стойности на треглицериди, висок холестерол, наднормено, поднормено тегло и др. Pаботя с диабетици и различни видове по-сериозни заболявания, които искат да се научат да правят нещата правилно и да водят здравословен начин на живот, докато се любуват на моменти с любимите си хора.

Работя с работещи хора, които искат да са силни имунно, да са витални физически и добре емоционално. 

Професионални атлети и състезатели от други спортове

Завам се индивидуално и с професионални атлети. Няма спорт, който да няма нужда от физическа подготовка.

Проблемът е, че когато треньорът ви по плуване или футбол ви вкара в залата и ви каже да вдигате щанги, повечето от вас правят неща, които не само не им помагат за  развитието им в техния спорт, но в повечето случаи дори им пречат. Това е така, защото подготовката на един атлет е изключително специфична за всеки един конкретен спорт. Аз съм тук да реша този ваш проблем и да ви помогна заедно да изградим един завършен елитен спортист.

Подкрепата и отговорността към външен човек ви държи отговорни за вашите ежедневни избори и поведение и ви побутва към целта ви, когато имате най-голяма нужда.

Аз съм тук точно затова.

Запиши час за БЕЗПЛАТНА консултация още сега

Свържи се с мен