Лятна форма, плочки и бразилско дупе за плажа през 2023!

Започни сега и го превърни в Мисията ВЪЗМОЖНА!

Красивите женски извивки винаги са били на мода,а през последните години се наблюдава модната тенденция на така наречените „бразилски дупета” ,съчетани с секси оформена и привлекателно изразена коремна преса = гадже мечта или с други думи онова момиче ,след което всички по плажната ивица се обръщат!
Отдавна кльощавите крачета и плоски дупета не са на мода и това е неоспорим факт!
И тук идва въпросът:  Как да изваем хубаво “бразилско” дупе и да се справим с проблемните бедра? Как да ги оформим и стегнем без да им придаваме груб обем и размери? Как да ги направим симетрични с горната част? Навярно всички тези въпроси стоят пред много момичета, които ходят на фитнес или имат желание да го направят.

За съжаление, гледането на клипчета и упражнения на различни модели не дава желания резултат. Защо? Има няколко причини, с които ще ви запозная в тази статия.

Грешен избор на упражниния.

Както знаем глутеусът е най-голямата мускулна група и има различни двигателни функции и различните части се активират при различни движения. Много често, по симпатия, се избират упражнения, които натоварват само едната част – примерно три вида ритници, които активират средната част на глутауса и нито едно, което да акцентира върху горната му външна част. И какво се получава – в най-добрият случай натоварвате само една част, тя се преразвива, а останалите стоят ненатренирани и съответно се губи балансът, няма форма и резултатът не е добър. В по-лошия случай, една част се премазва от тренировки и вместо да расте и да се оформя, се смачква и стои преуморена, мека и малка.

Колкото до корема ,много дами забравят че той е като всеки един друг мускул.

Липса на план и стратегия

Започвайки една програма, много момичета не са наясно какво да очакват от нея, за какъв период от време, какви резултати. Или като започнат, ако не видят резултат до седмица, две, си казват това не работи и никога няма да имам мечтаните форми. Други постигат леко стягане и смятат, че това е потенциалът им и спират да гонят резултати..

Истината е, че формата на дупето и бедрата не е лесна задача и няма как нещата да се случат за ден или два, но ако си дадете 2-3 месеца, то със сигурност ще се справите и да постигнете желаните резултати, които впоследствие да надградите.

За да е ефективна една програма, важно е да има последователност, надграждане и постоянно повишаване на натоварването.

Дайте време на програмата да заработи,комбинирайте постоянство с достатъчно дисциплина и резултатите ви са гарантирани!

Ако си мислите, че с 3 серии ритници по 15 повтореня след всяка тренировка, ще имате добри резултати определено се заблуждавате. Ако някой треньор ви го обещае, също ви заблуждава. Резултатите се обвързани с подходящ стимул посредством правилни упражнения и техники, постоянен прогрес в тежестите и обема на тренировката, но и с контрол, за да не се получи претрениране, изтощаване и обратен ефект.

Не забравяйте за правилното хранене

Намерете своя баланс в храненето и в тренировките
Плочките на корема могат да са един от признаците за това, че човек има здравословно тегло, особено при сегашната честота на затлъстяване.
Можете да ги укрепвате с тренировки, но със сигурност вече сте чули отнякъде, че корем се прави само в кухнята. А това, което се говори за другите мускулни групи, важи с двойна сила когато става въпрос за корема.

Всеки може да има плочки на корема
Като оставим настрана метаболитните аномалии. Смятаме, че това твърдение е вярно, въпреки че оформянето на плочки на корема изисква ентусиазъм и издръжливост, и то не само във фитнеса. Но все пак имайте предвид, че изграждането и поддържането на хубави плочки е предопределено от генетиката.

Претрениране

В стремежа си да постигнат бързи и страхотни резултати, момичетата тренират краката на всяка тренировка, с безброй упражнения – всички, за които се сетят, които са видели или минават задължително всички уреди в залата. Това, разбира се, се прави с безброй серии и най-страшното с десетки и стотици повторения.
Това е най-сигурният начин да претренирате, да смачкате мускула и резултатът да са меки и отпуснати бедра, без никаква форма. Често тази картинка се влошава от часове кардио и разбира се, “черешката на тортата” – убийствена нискокалорийна диета.
Колкото до корема ,ако го правите всеки ден с по 20 упражнение ,просто няма да се получи..
За оптимални резултати е много важно да уцелим границата между адекватно натоварване и претрениране.
Идеята на тренировката и диетата е да СТИМУЛИРАТ ,а не да УНИЩОЖАВАТ нашите мускули.
Правилния подбор на упражнения + правилното им изпълнение,съчетани с правилната последователност и обем на тренировката могат да ви гарантират забележителни резултати.

Важно: бразилските дупета нямат много общо с бразилския женски национален отбор по плажен волейбол. Когато мислите за бразилско дупе, мислете за: Ким Кардашиян (във форма), за Моника Белучи, и разбира се, за емблемата на латино профила – Дженифър Лопес. Между антропометриятa на тези три жени са заключени почти всички вариации на латино сексапила.

Искате латино дупе? Пригответе си късите панталонки,поръчайте мечтания бански,бъдете горди със себе си и постигнатото и покажете на всички други по плажовете и басейните ,това за което сме работили през изминалите месеци.

Секси коремна преса,стегнати бедра и оформено дупе.Увереност. Горд поглед заради постигнатото. Непоклатимо здраве и завиден външен вид – това е целта към която всяка уважаваща се жена трябва да се стреми.

В момента стартирам план за влизане в най-добрата лятна форма за 2023г и изкарване на бразилско дупе съчетано с доцре оформена коремна преса до лятото.

За записване и повече информация може да поръчате своята програма от тук