Отзиви

Един изключителен човек и професионалист на когото се доверих напълно и резултатите не закъсняха. Много съм му благодарна за всичко. Без неговата помощ и мотивация нямаше да успея да постигна това, което постигнах за по-малко от месец. Когато бях се отказала той ми помогна и мотивира да продължа напред. Изключително отдаден на работата си. Благодарение на неговите вкусни хранителни режими се научих, че може да се храниш здравословно и вкусно без лишения и това да се превърне в начин на живот. Истински пример за подражание. Възхищавам му се и много се гордея с него. Ако имате нужда от помощ да влезете в мечтана си форма, гарантирам че това е човек.

Диляна Станева

Един наистина пекрасен човек ! Няма това надменно самочувствие, което имат повечето треньори, а дори не са постигнали нищо. Има качества, които повечето ,,инфуенсъри,, никога няма да имат. Не просто учи и помага,той на първо място е добър човек. Няма как да не прави впечатление, защото е единствен. Целта му е просто да помогне и мотивира другите и си личи. За мен той е една страшно голяма мотивация и най-добрия треньор❤️

Даяна Николова

Доволна съм от Любослав. Добър треньор с нетрадиционна тактика. Има отношение към клиентите си. Мотивира и подкрепя ❤️

Тенкю тренер 🍀

Невена Йорданова

Това е един невероятен инструктор,който не само ме мотивира,а знае и как да подбере подходящи упражнения според това колко съм изморен след дълъг работен ден. Моето ежедневие е доста натоварено,но Любчо успя да съчетае режим и упражнения,с които да ме поддържа във форма. Благодарен съм му за тази отдаденост и позитивизъм,също и за проявеното търпение към мен!

Д-р Ангел Йорданов

10/10 Коректност
10/10 Точност
10/10 Отношение
Треньор,който е отворен към нови идеи,различни тренировъчни методи и програми.Прогресивното натоварване е нещо, на което той залага много.Благодарен съм ,че имах възможността да работя с него.

 

Йохан Миков

Не знам как да благодаря на човека,който ме превърна в това,което съм.Ине,не говоря само за външния вид.Дисциплина.Здравословен начин на живот.Балансирано хранене.Мазохизъм laughing.Респект и уважение към тялото си..и много други.

Той е моя треньор,моя ментор,моя съветник и приятел.Радвам се,че те има !❤️

Дилер Исмаилова

Много съм доволна от Любо! Изслючително професионално и адекватно подходи към желанията ми, винаги ми отговаря на въпросите и обяснява подробно! Освен от растояние сме правили и правим и индивидуални тренировки, от които също съм много приятно изненадана,препоръчвам горещо!

 

Симона Тодорова

Изключителен човек и професионалист на когото се доверих и резултатите не закъсняха. Без неговата помощ и мотивация нямаше да мога да постигна това, което постигнах за кратко време.
Благодарение на вкусните хранителни режими от Любо се научих, че мога да се храня здравословно и в същото време и вкусно без лишения и това се превърна в начин на живот.
Любо ти си истински пример за подражание. Продължавай да работиш със същият ентусиазъм и усмивка. Радвам се, че те познавам и работихме заедно.
Ако имате нужда от помощ за да постигнете мечтаната форма, гарантирам, че това е човека – Любослав Иванов.

 

Теодора Владимирова

Започнахме работа заедно в труден за мен период. Той ми даде стимул и мотивация да продължа да се боря и да постигам желаните резултати, благодарение на които в момента се чувствам превъзходно и отивам на плаж без никакви притеснения. Той за мен не просто треньор, а е отдушник и мотиватор, помага с отворени обятия с каквото и както може. Благодаря му че ме направи една по-добра версия на самата мен! ❤️

Яна Хъртарска

Един не само изключителен професионалист,но и човек! Научи ме как да се храня здравословно,без да ми липва нищо в менюто,как да се грижа за тялото си и най-вече дане се отказвам от целите си! Благодарение на неговият професионализъм и знания,видях,че с труд,постоянство и воля,всичко се постига,но вчичко без неговата помощ,нямаше да е същото..!Отделя нужното внимание на клиентите си,което значи много за нас.Винаги,когато имам нужда от него,той е насреща.Всяка една тренировка.Всеки един труден момент..Благодарна съм,че го намерих,че го познавам и че работим заедно!

Препоръчвам го на всеки,който има нужда от помощ да изгради своите навици и да промени изцяло живота си към по-добро!

Гергана Попова

Едно гомяло благодаря на lyuboslav Любослав Иванов,за хранителния режим, който ми изготви през тези 2 месеца,за мотивацията която ми даде и за успехите,които постигнахме.Голям си Любаче! Надявам се да продължаваме да работим заедно.

Никола Чуклев

Изключително доволна съм на първо място от него,затов,че винаги реагира бързо и дава голям кураж.За мен дова беще много важно,защото имам спокойствоето,че ако имам каквото и да било затруднения,той е насреща.А и откакто се храня по неговия начин,опитах храни,които никога не бях сяла,а вече са ми любими!laughingТози начин на живот наистина много ми харесва.Благодарна съм от сърце,че заради Любослав Иванов мога да го имам!❤️❤️

Ани Ангелова

Истински професионалист!

Aquazard Pleven