Повече за мен


Запознай се с твоя нов треньор.
Мисията ми е да постигна най-добрата форма в живота си, като през това време помагам и на ТЕБ да направиш същото! 

Кой съм аз?

Казвам се Любослав Иванов. Занимавам се с фитнес и здравословно хранене от 10 години. И съм тук, за да те предпазя от всички грешки, които допуснах за това време.

Интернет пространството на фитнеса е пълно с хитри гурута, „треньори“ в Instagram, които обичат да казват „Време е за промяна!“ и дори риалити звезди, готови да продават „добавки“ с примамлив цитат „магическо хапче” и т.н…. Така че е естествено да бъдете малко предпазливи за това от кого приемате съвети.

Добрата новина е, че не съм от тези хора.

И така, кой съм аз?

Спортувам от 10 години, като през това време съм сменил няколко различни видове спорт. Преминал съм през различни бойни спортове, силов трибой, кросфит и плуване. В мoмена съм отдаден изцяло на фитнеса и всички видове физически тренировки. Преди 10 години за пръв път попаднах на статия, свързана с бодибилдинга, като оттогава започнах да се интересувам от хранене и здравословен начин на живот. Гледах клипове, четях книги, по цяла нощ стоях пред компютъра, четейки из фитнес форуми и блогове, разучавах фитнес уреди, методи и техники, анатомия на човешкото тяло и основите на хранителните вещества. Четях, научавах нови неща с всеки изминал ден, докато всичко това не стана част от моя живот. Още на 7-годишна възраст започнах да тренирам.Тъй като тогава не ме допускаха до фитнес залата, се налагаше да се задоволя с тренировки в домашни условия и построяването на фитнес оборудване с подръчни материали.

Интересен факт: Баща ми ми е казвал, че първите лицеви опори, които съм правил, са били, когато съм бил на 3 месеца хаха. Не знам дали е така, но първите ми осъзнати спомени от тренировки са как в първи клас можех да правя 120 коремни преси и 40 чисти лицеви опори наведнъж, което за тази възраст си е постижение. На 13 години вече ме допуснаха във фитнес залата. (Още помня какъв празничен ден беше това за мен.) А оттогава всичко е история… От първия ден бях влюбен във всичко това и знаех, че един ден тази моя страст ще се превърне в нещо голямо. Виждането на това как физиката ми се развива и с всеки изминал ден се чуствам по-силен и по-удовлетворен от начина, по който изглеждам, беше пристрастяващо.

Преуспях от факта, че мускулите, които трупах, и мазнините, които топях, зависеха от мен и от никой друг. Постепенно всичко това се превърна в страст, а на по-късен етап и в професия. Още преди да завърша основното си образование бях започнал работа като фитнес инструктор. Изкарах всички нужни курсове, като преди 2 години завърших и този за персонален фитнес инструктор, треньор групови занимания и онлайн коуч – 4-то Ниво (което е най-високито в тази област след висшето образование).

Осъзнах, че постигането на мечтаната физика не е лесно. Но ако беше така, тогава всички биха изглеждали като гръцки богове или фитнес модел. Все пак искам да ви покажа, че всичко е възможно. Можете да имате всичко в живота, което искате, стига да следвате правилния път безотказно.

Това означава, че:

  • Можете да управлявате професионална кариера.
  • Да прекарвате време със семейството си.
  • Да имате социален живот.
  • Да се наслаждавате на любимите си храни.
  • И изграждате тази мечтана физика, която дори се боите да си представите, че е възможно да притежавате.

2020 година

Осъществих мечтата си да стъпя на сцената като бодибилдинг състезател. Състезавах се в категорията мъжка физика, където завърших на 2-ро място на Балканското първенство, на 2-ро място на Даймънд къп Сърбия и станах републикански шампион на младежи.

2021 година

Направих два опита за счупване на 2 рекорда на Гинес, като и двата опита бяха успешни.
Взех първо място на Балканкото първенство в Сърбия.

2022 година

В момента работя с един от най-добрите бодибилдинг треньори в света – Нейл Йода, като стартирахме годината с четири златни медала от NPC Beach Body в Австрия.

За мен беше чест да вляза в отбора му и да тренирам заедно с хора, покорявали върха на моя спорт, а именно – Мистър Олимпия, и то  няколко пъти. Хора, които до преди година ми бяха идоли, а сега са ми съотборници.

Работих и с още няколко български и международни коучове, като винаги съм се стремял да се уча от най-добрите и да предам тези знания и опит на всички Вас.

Преди година започнах да работя и с клиенти от разстояние, а щом видях и първите резултати и позитивни отзиви от всички клиенти, с които работя, се запалих още повече.

Главната ЦЕЛ в живота ми е да се превърна в НАЙ-ДОБРАТА версия на себе си, докато помагам на другите (вас) да направят същото.

Моето духовно пътуване продължава само благодарение на ВАС. Аз съм благословен, че мога да споделя знанията и опита си с толкова много невероятни хора и да не спирам да уча, да се развивам и да израствам заедно с вас. Затова не спирам и няма да спра да уча и да се развивам. Продължавам да инвестирам в моите знания и опит, като карам всякакви международни курсове – от диетолог до кросфит методики, участвам в семинари на всеки 3-4 месеца и работя с най-добрите треньори от целия свят, за да съм сигурен, че услугата, която предлагам на хората, които са ми се доверили, е на най-високо ниво.

Знаете, че сте намерили своята страст, когато тя ви позволява да изживявате същността си – живота на мечтите си всеки ден. Страст, всеотдайност, дисциплина, мотивация, постоянство… това е мантрата, която движи кариерата ми и ме тласка да се отличавам в моя спорт. Тренирам и се състезавам във фитнеса, защото животът ми се чувства правилен, когато давам пример и оставам дисциплиниран.

И силно вярвам,че всеки от вас може да постигне абсолютно всичко, което си пожелае, стига наистина да го иска достатъчно силно. И съм готов да застана до него и да бъда там, докато не го получи.

Няма невъзможни неща за този, който има ясна цел и човек, който да му начертае пътя към постигането ѝ.

Без всички вас това пътуване е непълно.

Преди имах ниско самочувствие, но фитнесът ми даде пространство да изградя увереността си и ми позволи да стана това, което съм днес.
Искам да ви помогна да и вие да получите това – увереността и физиката, които искате! Спрете да желаете да изглеждате като някого и станете човекът, от който хората се вдъхновяват и искат да бъдат!

Аз го направих и ВИЕ също можете – Регистрирайте се днес!

Подкрепата и отговорността към външен човек ви държи отговорни за вашите ежедневни избори и поведение и ви побутва към целта ви, когато имате най-голяма нужда.

Аз съм тук точно затова.

Запиши час за БЕЗПЛАТНА консултация още сега

Свържи се с мен