1:1 персонални тренировки в гр. София

Ще бъда до вас по време на цялата ви тренировка в залата

 • Персонализиран диетичен план
 • Персонализирана програма за трениране + мониторинг и проследяване на прогреса
 • Персонализиран план за добавки (в случай, че искате да използвате такива)
 • +Бонус: Отстъпки на хранителни добавки
 • Flexible Lifestyle Diet – меню с над 200 рецепти, с пресметнати калории и макроси и вкарани във вашия Мy fitness pal акаунт
 • Различни варианти за контрол и следене на хранителния ви план
 • Кардио протокол
 • Гарантирани резултати или връщане на вашите пари
 • Постоянни промени и ъпдейт на програмите по време на трансформацията
 • 24/7 връзка с мен
 • Продължителност на тренировката в залата-между 45-60 мин

Кой от нас не би искал да ускори постигането на резултат?

Няма да е преувеличено да кажем, че най-важният фактор за по-бързо постигане на резултати е персоналният треньор! Защо?

Много хора си мислят, че ходенето на фитнес е свързано с това просто да отидеш. Не след дълго обаче всички стигат до заключението, че фитнесът, като всяко друго нещо, си има специфики и правила, които трябва да се познават и спазват. Ако сме във фитнеса и не знаем какво точно да правим, ако не знаем абсолютно нищо за това как да се храним, то ние губим времето си – най-ценния и невъзвръщаем ресурс, с който разполагаме. Аз съм тук, за да ти спестя цялото това лутане и още от ден първи ще можем да започнем да изграждаме своите хранителни и тренировъчни навици. Не само наборът от упражнения, но и правилното им изпълнение има ключова роля за нашата безопасност и резултати!

Какво представляват тренировките?
Физически натоварвания във фитнес залата, изпълнявани по предварително подготвена програма, съобразена с индивидуалните цели, физическо и здравословно състояние и възможности на трениращия.
За кого са подходящи тренировките?

Персоналните тренировки са подходящи за хора от всякаква степен на напредналост – от начинаещи до елитни състезатели, които искат да подобрят физическата си активност, хранителните си навици, двигателна култура и здравословното си състояние.

Как започва процесът?

С разговор между мен и клиента. Обсъждат се спортната история, физическото и здравословно състояние, начинът на живот, нива на активност на трениращия и целите. Така се изготвя тренировъчна програма, която е уникална и съобразена с индивидуалните ти нужди. Обясняват се очакваните ползи, изготвя се индивидуален файл с антропометрични данни, като чрез него ще се следи прогресът на клиента.

Как протичат тренировките?

Аз ще съм до теб във всеки един момент. Ще те науча да изпълняваш перфектно упражненията. Но не само това. Ще променям заниманията спрямо индивидуалните възможности. На линия съм за разговори, свързани с притеснения и неуспехи и заедно с теб ще намираме начини да разрешим ситуацията. Показвам и разяснявам всяка една стъпка от процеса. Ще те науча как да се справяш сам с режима си, да бъдеш по-независим. Ангажирам се не само като твой треньор, но и като ментор и приятел.

Колко време протича една тренировка?

Около 45-90 минути, в зависимост от целите, Вашето физическо ниво, дали ще включим кардио към тренировката, това дали тренираме за тонус, сила, телесна рекомпозиция, мускулна маса или просто загуба на мазнини.

Къде се провеждат тренировките?

Във залите на фитнес Титаниум.
Избрах тази зала, защото е може би една от най-модерните, просторни и изключително добре оборудвани зали, които може да откриете. Тренировъчното им оборудване се характеризира с огромно разнообразие, и то само на най-добрите марки на пазара.

Защо да тренираш с мен?

Защото ползите, които ще извлечеш, се простират отвъд стените на фитнеса. Освен промените в тялото, в концентрацията и начина ти на живот, с моите методи ще се научиш да бъдеш самостоятелен, ще подобриш самочувствието си, ще придобиеш знания отностно правилно хранене и трениране и непрекъснато ще впечатляваш околните. Ще намериш мотивацията, която ти е липсвала, и ще се научиш да се бориш за онова, което искаш – в залата и извън нея.

Фитнес Титаниум Студентски град надминава всичко, което сте очаквали. Интериорният дизайн е вдъхновяващ и не оставя никого безразличен към изпълнението на всеки детайл в залата. Титаниум Студентски град разполага с най-доброто от всички професионални фитнес и кардио машини на марките – Panatta, Technogym, Startrac, LifeFitness, Titan.

Заложих на тази зала, защото предлага протичането на една забавна и модерна тренировка и вашите очаквания ще са равни на резултатите.

Запишете вашия час за тренировка сега и изберете залата, в която държите да бъде проведена!

Съгласие

8 + 6 =

Подкрепата и отговорността към външен човек ви държи отговорни за вашите ежедневни избори и поведение и ви побутва към целта ви, когато имате най-голяма нужда.

Аз съм тук точно затова.

Запиши час за БЕЗПЛАТНА консултация още сега

Свържи се с мен