Въпроси

Какво ще получа по време на тази програма ?

Начин на живот, който можете да поддържате до края на живота си. В допълнение към коучинг услугата може да се възползвате и от ИНДИВИДУАЛНИ ЛЕКЦИИ, провеждани лично от мен 1:1, в които обяснявам стъпка по стъпка как да постигнете целите си.

С какво тази програма е по-различна от другите такива?

 

Повечето фитнес треньори ви дават готови шаблони, които да спазвате. И дори те да дават резултат – те на практика ви дават риба, с която ще ви нахранят един път (в случая – няколко месеца), но не и въдица, с която да се научите да ловите и да имате прехрана за вас и цялото семейство цял живот.

Този коучинг е резултат от над 10 години лутане и проби-грешки. И силно искам да спестя всичко това на вас и да ви дам наготово вашата успешна формула за покачване на мускулна маса или изчистване до мечтания процент подкожни мазнини, с която ще сте винаги няколко крачки пред вички останали. Методите на хранене са изкючително лесни за спазване – без никаква скучна и еднообразна храна, а матрицата, която използвам за структурирането на вашата тренировъчна програма, е иновативна и гарантира, че ще продължавате да напредвате с всяка тренировка.

Мога ли да разгледам програмата ви като инвестиция?

Най-добрата инвестиция на света е инвестицията в нас самите. Вие плащате за моето време, а аз ви гарантирам, че ще ви спестя всичко, което харчите за “ненужни” добавки и други неоправдани неща, за да бъдете по-икономични в дългосрочен план. Вие правите инвестиция, за да бъдете здрави и в ТОП форма до края на живота си с начин на живот, който можете да поддържате. Не търся клиенти, които имат нужда от коучинг до края на живота ми. Искам да ви дам такъв резултат, знания и осъзнатост, че да останете доволни и да кажете на приятел.

Колко време отнема, докато видим резултати?

Ще видите загуба на мазнини преди мускулния растеж. Следователно тези, които започват с цел за загуба на мазнини, са по-склонни да видят бърза промяна, отколкото тези, които се стремят към изграждане на мускули. Обикновено препоръчвам скорост от 0,5% от телесното тегло като загуба на мазнини на седмица. Това е за запазване на възможно най-много мускулна маса. (По-висок процент е възможен за хора с по-висок начален процент мазнини). Мускулният растеж обикновено е 0,5% -1,5% от телесното тегло на месец, в зависимост от вашия тренировъчен стаж, опит и от генетиката.

Какво ме прави различен от другите треньори?

!

Моето отношение към обучението е да се съсредоточа върху основите.

1.Работете усилено.
2.Бъдете последователни.
3.Фокусирайте се върху бавен, но стабилен напредък.

Твърде често виждам, че треньорите превръщат изграждането на страхотна физика в прекалено сложно и трудно дело. Това кара хората да се чувстват претоварени и в крайна сметка да хвърлят кърпата.

Не е нужно да е изтощително!

Как? – Като намерите вашето ЗАЩО. Нещото, което кара този глад да трансформира тялото ви. Причината, поради която не можете да заспите през нощта.

Дали това е, защото мразите да гледате тялото си в огледалото, чувствате се неудобно да сте голи пред партньора си или искате да сте този човек, който получава възхищение от погледите във фитнеса или на плажа… Това няма значение. Щом намерите вашето истинско ЗАЩО, набележим ли крайната цел и се доверим и отдадем на процеса, не остава нищо друго освен да я постигнем.

 

 

Какво ще кажете за храненето?

Моето мото: „Вашата диета не трябва да е скучна, за да се радвате на завидни резултати!”

Гъвкавостта и балансът са ключови. Особено когато говорим за ДЪЛГОСРОЧНОСТ!

Живеем в забързан свят, имаме натоварени работни места, семейства и социални животи, които отнемат много от времето ни… Така че просто не е практично да следваме прекалено регламентиран план, който поставя нелепи ограничения върху храната. Тук няма да видите делене и етикети върху храната на “добра” и “лоша”. И гледайки на това от реална гледна точка, ако храненето ви е толкова ограничително, че започвате да мразите живота, просто ще се откажете, нали? Вместо това работя по балансиран подход.

Това ли е най-добрият начин за диета и постигане на резултати?
Категорично ДА. Отговорът може да си го дадете и вие: Запитайте се – „Колко време бихте изкарали на житен режим или на безвъглехидратна диета?“ И какви може да са последсвията от това? Отговорът е: преяждане, неконтролиране, прекомерен стрес и дори хранителни разтройства и по-сериозни проблеми..

Не искаме това, нали?

Но какво е „баланс“?

 

Нека започнем със златното правило: „Това, което работи за един човек, може да не работи за друг – всеки е различен.” Следователно различните диетични подходи ще бъдат подходящи за различни хора. Трябва да намерите диета, която да отговаря на вашия начин на живот, да бъде устойчива и в крайна сметка да ви осигури крайния резултат, който търсите. Така че моята работа е да разбера всичко, което мога, за вас, и след това да използвам опита си с всички тези „диетични“ методи и подходи, за да създам план с правилния баланс. Идеята е да се наслаждавате на любимите си храни, а по ваше желание и да развием вашите кулинардни умения чрез научаването и използването на креативни рецепти, с които ще се храните вкусно и здравословно.

Голям почитател съм на използването на тайминга и чрез него си позволявам храната, която харесвам. Например в периода след тренировка обичам да хапвам зърнени закуски, пици, суши и различни захарни лакомства. Има различни трикове, чрез които си позволявам да ям храна, която наистина харесвам, докато също така се придържам към доста строг план, базиран на макронутриенти, който е последователен всеки ден.

Моята гледна точка е, че независимо дали ще следвате по-строг хранителен план като мен, или предпочитате нещо, което ви позволява лесно да сменяте и разменяте храни всеки ден, АЗ мога да създам това за вас. Със сигурност не говорим за „яж, каквото ти кажа, и го харесвай!“

Говорим за начин на хранене, при който се наслаждавате на живота и любимите си хора, като същевременно с това поддържате и надграждате една страхотна форма.

 

 

Какво ще кажете за ваканциите и пътуванията?

Това е нещо страхотно според мен и често се пренебрегва. Повечето от нас обичат да пътуват, когато могат, и да се възползват максимално от свободното си време. Лично аз, когато пътувам, имам далеч по-спокоен подход. Все още мога да поддържам физиката си, докато правя това, но откривам, че веднага щом се върна към структурирания си план, резултатите започват да летят отново!

Затова поставям за приоритет да отчитам времето за почивка във вашето хранене, за да можем отново да постигнем този баланс от резултати и удоволствие.

Ако искате странното измамно хранене например, може да го включим във вашия план. Ако искате цял Cheat day или уикенд, както правя и аз самият, също можем да ви го осигурим.

Но едно нещо, което ще кажа, е, че преди или след това, ще  трябва да се направят жертви. Да, аз съм изцяло за баланса и гъвкавостта с храната и знам, че фитнесът и това да си в ТОП форма не са неблагодарни, а дават точно толкова, колкото и ние им даваме.

​Според мен храненето трябва да е свързано с максимизиране на производителността във фитнес залата, за да увеличите максимално вашата физика и накрая да увеличите максимално здравето си, като същевременно избягвате това усещане, че сте на „диета“.

Koга можем да започнем?

Винаги, когато сте готови за резултати! Щом сте стигнали дотук, значи вече сте стигнали и до това ниво на осъзнатост и мотивация и знаете, че е време за реални резултати. Затова запишете час за разговор още сега и ще започнем рабтоа по вашата трансформация възможно най-скоро.

Toва стандарните хранителни планове ли са?

Не! Тук няма да получите готов шаблон, който да спазвате! А меню от много и разнообразни здравословни рецепти, прозорци и калорийни буфери за домашна баница или различни бързи и не толкова здравословни храни, различни начини за контрол и следене на хранителния си прием, с които да постигате резултати, докато се наслаждавате на вкусна и разнообразна храна.

Гарантирате ли резултати?

Ако вършите работата, отдадете се на 100% и следвате процесите стъпка по стъпка, ще постигнете повече успех, отколкото някога сте смятали за възможно. Но тъй като не мога да гарантирам, че ще свършите работата, не мога да гарантирам, че ще получите резултати. Това е курс, в който е ваша отговорност да играете на 100% и да поемете инициатива за собствения си успех.

Какво ще науча от членсвтово си в LI COMMUNITY ?

Всяка сутрин в 7 часа на телефона Ви ще имате съобщение, което ще Ви отнеме не повече от 5 мин за прочитането му. Есенция от знания, с помощта на които с прости и ясни стъпки да се придвижвате към целта си. Отговори на вечните въпроси като:
– Как можем да постигаме напредък с години и десетилетия без никога да удряме застой?
– Как мога да ям любимите си храни и отново да изглежам в добра форма?
И още много такива интересни теми.

  • Откриваме какво работи най-добре за вас и прилагаме само и единсвтено това, от което имате нужда.
  • Подробни инструкции как точно да изпълнявате упражнения, за да натоварим мускулите точно там, където искаме, без риск от контузии
  • Постоянен прогрес+бонус таблица за проследяване на резултатите
  • Упражнения въз основа на вида оборудване, с което разполагате

Цена: 50 лв.